La Mollerussa Lan Party (MLP) ha obert les portes per onzena vegada, en una convocatòria en què s’espera arribar als 700 inscrits i superar així totes les xifres assolides des què es va crear aquesta trobada d’aficionats a les noves tecnologies. Des de primeres hores de la tarda del dijous, 8, han anat arribant els primers participants al saló, el qual romandrà obert fins diumenge a les cinc de la tarda en una sessió de 72 hores seguides.

A més de la party pròpiament dita, amb unes xifres de participació que la situen com la primera del país, el saló de la capital del Pla d’Urgell presenta enguany novetats destacables com la d’un espai de videojocs de lluita el qual acollirà dissabte competicions amb un centenar d’inscrits o la millora de les instal·lacions pel que fa al cablejat.

D’altra banda, en els darrers anys des de l’organització s’ha treballat per obrir l’esdeveniment al públic en general oferint diferents propostes per poder gaudir-ne. En aquesta línia, aquest és el tercer any que es va crear la MLP Kids amb la voluntat d’apropar el certamen a un públic més jove. Demà divendres al matí visitaran i desenvoluparan activitats gairebé 300 alumnes procedents de 4 centres educatius.

També amb la voluntat d’atreure visitants interessats en aquest sector, la MLP inclou un petit saló amb empreses vinculades a la tecnologia.

Torneig de videojocs de lluita obert divendres al públic i amb caràcter benèfic

Els visitants podran també participar divendres en un torneig de videojocs de lluita en el nou espai habilitat enguany, competició que tindrà caràcter benèfic i que anirà destinat a la lluita contra el càncer.

Així mateix, el saló inclou una zona d’iniciació al pilotatge de drones obert al públic en general.