El parc municipal de Mollerussa va acollir diumenge la segona festa Viu la diversitat, amb l’objectiu d’oferir un espai de convivència per a tots els públics i edats a través d’activitats participatives que va comptar amb la implicació de diferents entitats de la ciutat.

La iniciativa parteix del Consell Social de Mollerussa, òrgan de participació impulsat per l’Ajuntament i format per una vintena d’entitats i particulars.

La jornada, que es va desenvolupar al llarg de tot el matí, va reunir diferents tipus de públic al voltant dels jocs tradicionals i els de fusta gegants així com també els de memòria preparats per l’EJI i el Consell de Participació Adolescent. Una xocolatada, un taller per elaborar un mural amb una simbòlica M gegant, una sessió de contacontes amb la col·laboració d’Acudam i la batucada dels Tabalats van completar les activitats que es van tancar amb un vermut a càrrec de Creu Roja Pla d’Urgell i el concert del grup La Reixa. Així mateix, el programa radiofònic Lo Raconet Cultural va enregistrar un programa especial de l’esdeveniment, que va comptar amb diferents entrevistes, entre elles una al regidor de Benestar Social, Ciutadania i Infància, Josep Lavin. El programa s’emetrà properament per Ràdio Ponent.