R.Tutusaus, J.Sangrà i I.Barón a l'Estany

L’Ajuntament de Vila-sana, amb la col·laboració de Boira Experience, organitzen la primera Marxa de l’Anell, una trobada esportiva i festiva, no competitiva especialment pensada pels amants del caminar, que permetrà als seus participants descobrir bona part del terme municipal de Vila-sana des d’una nova i atractiva perspectiva.

La Marxa de l’Anell, de dificultat mitjana-baixa, constarà de dos recorreguts: un de 21 quilòmetres i l’altre de 10, ambdós transcorreran per l’Estany d’Ivars i Vila-sana i es podran realitzar tan a peu com corrent. El recorregut de 21 quilòmetres, majoritàriament sobre terra, és perfecte pels que busquin entrenament per competicions tipus mitja marató o maratons, en canvi el recorregut de 10 quilòmetres és ideal per entrenar-se per alguna prova de running.

Camins de terra

La Marxa de l’Anell tindrà un recorregut pla i per camins de terra, un fet insòlit per aquests tipus de distàncies, on l’esdeveniment acostuma a transcórrer per damunt d’asfalt.

El recorregut més curt de 10 quilòmetres, també pensat per gent que li agrada caminar, sortirà de Vila-sana, donarà el tomb a l’Estany i tornarà al lloc d’inici de la marxa. Durant el recorregut, i en finalitzar la prova, s’adequaran diferents punts d’avituallament on els participants disposaran d’un gran nombre de productes de proximitat.

Les inscripcions per aquesta primera edició de la Marxa de l’Anell ja estan obertes a través de la pàgina d’inscripcions d’Iter 5.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]