Victòries del CEPU al V Torneig Internacional de Futbol d’Encamp

VilaWeb Mollerussa
14.06.2016 - 06:22
Actualització: 14.06.2016 - 08:22

El Club Esportiu del Pla d’Urgell (CEPU) ha tingut un cap de setmana d’èxit en el V Torneig Internacional de Futbol d’Encamp (Andorra) on ha aconseguit dos campionats, un sots-campionat (després de superar una fase de classificació de 12 equips), a més de mencions espcials per alguns jugadors.

L’Aleví A va guanyar la final al CEF Cervera A per 2 a 1. Per la seva part el Benjamí A va disputar la final que va guanyar el CE Puig-Reig per 4 a 0. I el Prebenjamí es va imposar en la seva categoria al guanyar per 3 2 al CFB Voltreganés.

Per altra banda els porters Jordi Martí i Ramon Jibaja foren els menys golejats en la seva categoria, mentre que el jugador Jaume Jové fou seleccionat millor jugador del Torneig en categoria Prebenjamí.