L’empresa Sacs i Big Bags, SL ha comprat la parcel·la número 9 del polígon industrial Vinyes del Mig que l’INCASOL té a Bell-lloc d’Urgell. La finca té una superfície de 8.434,80 metres quadrats. L’empresa preveu invertir 4 milions d’euros en la construcció de la seva nova fàbrica dedicada al sector del Packaging de l’envàs de ràfia, i crearà una desena de nous llocs de treball per al departament d’exportació dels seus productes. Segons les previsions, les noves instal·lacions entraran en funcionament en el termini d’entre dos i tres anys.

Sacs i Big Bags, SL ( Filial del grup ILERAFITEX ) és una empresa familiar gestionada pels germans Marc i Joan Carles Guerrero, segona generació al capdavant de la companyia. Fa 25 anys van traslladar la seva seu per manca de sòl i amb l’adquisició dels terrenys de Vinyes del Mig tornaran a tenir les seves instal·lacions al municipi de Bell-lloc d’Urgell.

Gairebé 12 hectàrees de sòl industrial a la venda

Actualment l’INCASÒL té en comercialització 19 parcel·les industrials del sector Vinyes del Mig que sumen un total de 11,58 hectàrees de superfície. El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire.