Sandra Minguell, alumna de la Salle Mollerussa, ha guanyat el premi al millor treball de recerca relacionat amb l’emprenedoria i la creació d’empreses., dins dels Premis E2, Escola d’Emprenedors, que organitza GLOBALleida i els Serveis Territorials del departament d’Ensenyament a Lleida

Aquests premis tenen com a objectiu incentivar la presentació d’idees emprenedores, el foment de l’esperit emprenedor i que l’alumnat aprengui a planificar un projecte empresarial.

El treball premiat de Sandra Minguell, titulat Eco Goods, desenvolupava l’elaboració i comercialització de productes ecològics del Pla d’Urgell, com sucs de fruita i melmelades o productes deshidratats.

L’alumna va fer una breu exposició del seu projecte acompanyada per alguns dels seus companys de promoció, per la seva tutora del treball, Elvira Vilamajó, i pel director del centre, el germà Joan Escalé.

L’acte va comptar amb la presència de Daniel Gabarró, que va dur a terme la conferència “Actituds per triomfar a la vida: de l’escola a l’empresa”. Després es van presentar els diferents projectes que havien concursat en aquests premis i els diferents finalistes els van exposar. Finalment, i després de la intervenció de diverses autoritats, es va fer el lliurament de premis als centres i alumnes guardonats.