Dimecres es va fer la primera xerrada del cicle de Jornades de Salut Física i Emocional de Linyola. Aquest cicle de xerrades, organitzat per la regidoria de Salut de Linyola està pensat per millorar els hàbits emocionals, d’alimentació i salut dels ciutadans de Linyola, i també poder millorar la seva qualitat de vida.

Enguany hi participen diferents professionals en l’àmbit de la salut de Linyola. Annabel Caba, regidora de benestar i salut, explica que el motiu d’aquestes xerrades és per millorar els hàbits emocionals, d’alimentació i salut dels veïns del municipi. “Esperem que la gent de Linyola pugui adquirir millors hàbits alimentaris i emocionals, però també és important potenciar als professionals de Linyola que es dediquen a l’àmbit de la salut, per tant aquest any hem volgut donar-los-hi protagonisme i seran els conductors de les xerrades que hem preparat des de la regidoria”, apunta Caba.

Les xerrades es duran a terme durant aquest mes de març. La primera xerrada, a Cal Formiguera, va anar a càrrec d’Anna Soldevila sota el títol «Dir no també educa» i finalitzarà el cicle un taller d’esmorzars i berenars saludables a càrrec de Cristina Mir el dia 28 de març.