800 alumnes de Primària del Pla d’Urgell han assistit a la representació de la versió en anglès d’Alícia al país de les meravelles de la companyia Blue Mango i que s’ha dut a terme al Teatre L’Amistat de Mollerussa, dins de la programació de les activitats de Dinàmica Educativa que organitzen el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i el Servei Educatiu.

S’han fet tres representacions, dues al matí pels alumnes de la comarca i una a la tarda per les escoles de Mollerussa.

A banda de veure l’obra de teatre, l’activitat preveu un treball posterior, a nivell curricular, que s’ha de fer a l’escola, ja que forma part de la programació del curs.

El president del Consell Comarcal, Josep M. Huguet, ha destacat la importància de les actuacions que fa 19 anys programa el Consell especialment per a l’alumnat, ja que d’aquesta manera ha estat possible que els centres puguin gaudir de propostes que no serien accessibles de forma individual. Pel que fa al teatre en anglès, aquesta és la dotzena representació.

La representació s’ha dut a terme al teatre l’Amistat de Mollerussa i ha estat a càrrec de la companyia Blue Mango, que ha posat en escena una peculiar versió d’Alicia al país de les meravelles.