S’inicia el període de recepció d’ofertes per a arranjar la plaça 1 d’Octubre del Palau d’Anglesola

VilaWeb
VilaWeb Mollerussa/Fotografia: Miquel Bresolí
27.03.2019 - 10:40
Actualització: 27.03.2019 - 11:40

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha obert el període de recepció d’ofertes per arranjar la plaça 1 d’Octubre de 2017. Les obres consistiran en la millora del paviment que, a data d’avui, és de formigó i té la capa superficial molt deteriorada. Es tracta d’una actuació puntual per millorar el ferm actual i evitar filtracions d’aigua cap a sota del paviment per augmentar la seva durabilitat.

L’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer, ha explicat que “l’augment de la intensitat de trànsit, així com els efectes negatius de les gelades i la sal aplicada ha provocat la degradació del paviment, el qual presenta zones amb esquerdaments i àrid vist. Es una actuació puntual per millorar el paviment actual. Amb aquesta actuació es vol evitar filtracions d’aigua cap a sota del paviment i un augment de la durada del paviment”.

Millores

En aquest sentit, l’alcaldessa apunta que també s’han previst millores voluntàries en l’actuació, com ara posar pilones de material polímer al voltant de tota la plaça, una ampliació de la garanties i la reducció del termini d’execució i l’acció. Del material de les pilone, Meseguer ha dit que “hem decidit emprar polímer perquè considerem és més sostenible que altres materials i perquè, tanmateix, malgrat protegeix als vianants, no causa tants danys als vehicles”.

El preu màxim pel qual poden licitar les empreses és de 47.345,34 euros més IVA i hi ha de termini per a presentar-se en licitació electrònica, fins al proper 4 d’abril. Al perfil del contractant de l’Ajuntament s’hi pot trobar tota la informació detallada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any