L’Ajuntament de Mollerussa ha estat objecte de la primera visita institucional que efectua el nou president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. Rafel Panadés ha estat rebut per l’alcalde Marc Solsona i per la resta de la corporació municipal, i ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament. El nou president comarcal passarà, aquest estiu, per tots els municipis amb la intenció de que les persones i les empreses coneguin els serveis del Consell Comarcal.

L’alcalde ha agraït que la primera visita institucional de Panadés fos a l’Ajuntament de Mollerussa i s’ha posat a disposició del nou president del Consell Comarcal. Solsona ha precisat que “Mollerussa sense la comarca no seria la Mollerussa que és, i la comarca sense Mollerussa tampoc no seria la comarca que és, una comarca potent, innovadora, amb molta empenta, ben situada, amb ganes de fer coses i de ser rellevant, i important políticament i també a nivell de serveis a les persones”.

Incidint en aquest fet, Marc Solsona ha afegit que “si alguna cosa ens fa forts al Pla d’Urgell és la vertebració entre els municipis de la comarca i la bona relació entre la capital i el Consell Comarcal, una relació que amb el Rafel Panadés estic convençut que no només es mantindrà així, sinó que millorarà”, motiu pel qual l’alcalde ha dit que treballaran “plegats pel bé de Mollerussa i pel bé de la comarca, perquè si a Mollerussa ens va bé, a la comarca li anirà bé, i si a la comarca li va bé, a nosaltres també ens anirà millor”.

Primera visita

Per la seva part, Rafel Panadés, ha remarcat que era obligat que la primera visita institucional que du a terme fos a Mollerussa, dins un període d’estiu en què té previst “anar passant per tots els ajuntaments de la comarca”. Panadés considera indispensable que hi hagi una bona relació entre ambdues parts, perquè “és obvi que Mollerussa necessita de la comarca i els municipis de la comarca tenen a Mollerussa la majoria de serveis i activitats”.

El nou president del Consell Comarcal ha avançat que, al marge de les visites als diferents ajuntaments, també té previst fer trobades amb “els cossos de seguretat, Bombers, Mossos d’Esquadra, a la Casa Canal i a un seguit d’empreses a petició dels alcaldes per tal de ‘vendre’ tots els serveis que ofereix el Consell Comarcal” i fer-ho “no només als ajuntaments”, sinó “també a les empreses i a les persones”, en una política que ha definit com “una obertura de portes del Consell a tota la comarca, més de la que hi havia fins ara”.

Abans de participar en una trobada en què, tal com ha explicat l’alcalde, s’han tractat diferents temes, Panadés ha rebut de mans de Solsona un exemplar del llibre “50 Anys dels Vestits de Paper a Mollerussa”.