Conxita Tarrós acompanyada de P.Segarra i M.Solsona.

A diferència d’altres anys, la Nit de l’Expositor, el sopar que la Fira de Mollerussa organitza en honor dels expositors de la Fira de Sant Josep, va trencar el protocol habitual per retre un homenatge especial.

L’alcalde de Mollerussa i president de l’ens firal, Marc Solsona, i el director de la Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, van lliurar un ram de flors i escultura a Conxita Tarrós, «la cara de la Fira» envers els expositors tal com va recordar Solsona. Tarrós ha estat 35 anys en l’ens firal i fou la primera treballadora assalariada de l’entitat.

Premis

Una vegada fet l’homenatge es va seguir amb el lliurament de premis d’innovació i disseny d’estands i parcel·les.

Tallers Ribacar d’Igualada, per un sistema de sembra millorat, van rebre el Premi Especial d’Innovació al constructor/expositor de maquinària agrícola i/o ramadera de l’Estat espanyol que atorga la 145 Fira de Sant Josep de Mollerussa. El premi està dotat amb 1.600 euros i una placa d’honor.

El Premi d’Innovació en Maquinària Agrícola, dotat amb 1.100 euros i placa d’honor i atorgat també per Fira de Mollerussa, fou per a Vicens Maquinària Agrícola de Fondarella per un tractor telemàtic John Deere.

L’altre premi que es lliura, el d’Innovació en Maquinària o Instal·lacions Agroindustrials, dotat amb 1.100 euros i placa d’honor i atorgat per la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya. Demarcació de Lleida, fou per a MC Systems de Tàrrega per una solució global de medició i monitorització de nivells en sitges o dipòsits.

Disseny i Estètica

Pel que fa al Concurs de Disseny i Estètica de la Fira de Sant Josep. Premi Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida, Dental Linyola, de Linyola, va rebre el premi com a Millor estand dels pavellons firals mentre que Vicens Maquinària Agrícola de Fondarella ho va fer com a Millor parcel·la dels recintes exteriors.

T-Quattre Tancaments, de Lleida, va aconseguir l’accèssit a millor estand dels pavellons, i Exafan, de San Mateo de Gallego, l’accèssit a millor parcel·la exterior.

La Nit de l’Expositor fou presidida pel conseller d’Interior, Jordi Jané.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]