L’Ajuntament de Mollerussa ha renovat totalment la pàgina web municipal, més funcional i accessible des de qualsevol dispositiu, amb accés directe a altres webs d’entitats de titularitat municipal (Fira, L’Amistat, Piscines…), que també s’han renovat o s’està fent, i noves funcions.

Tot plegat per apropar la informació a la ciutadania i fer-la més transparent així com també millorar l’accés a tots els serveis que es presten al municipi segons han explicat l’alcalde Marc Solsona, acompanyat del tècnic responsable de l’àrea de Noves Tecnologies, Eduard Roca. Solsona ha assegurat que amb aquest nou web, “Mollerussa es posa al dia” pel que fa a la informació a la ciutadania i ha recordat que, a banda de la pàgina mare, també s’han renovat la de les Piscines Municipals, que va entrar en funcionament a l’estiu; la del Teatre L’Amistat, que ho va fer al setembre, i en breu també es renovarà la de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, totes seguint les mateixes línies estètiques i editorials per donar unitat d’imatge i de criteri.

Tres blocs principals

La nova pàgina web, dissenyada per l’estudi Depastademoniato i implementada per Localprom i que en obrir-se ens regala la banda sonora composta pel músic i productor musical de renom internacional, Marc Marzenit, ha mantingut els tres blocs principals tot i que incorporant-ne novetats. Així, en l’apartat d’Ajuntament s’ha previst un apartat destinat als grups municipals; en el de Municipi, s’ha millorat la presentació històrica de la ciutat i se li ha incorporat una galeria de més de 40 fotos antigues del municipi, i en el de Serveis, s’ha fet un especial esforç per millorar l’accés a la informació dels transports públics així com també d’altres serveis tant municipals com externs com poden ser les farmàcies de guàrdia. També s’ha tingut especial cura en una de les seccions més visitades del web: el de les defuncions, on s’ha previst una hemeroteca, on es guardarà per a consulta l’obituari de sis mesos, recollint així la demanda ciutadana en aquest sentit. També tots els usuaris que ho vulguin poden descarregar-se en qualitat la banda sonora composta per Marzenit per cada una de les 4 pàgines web principals.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb