L’Ajuntament de Mollerussa ha renovat totalment la pàgina web municipal, més funcional i accessible des de qualsevol dispositiu, amb accés directe a altres webs d’entitats de titularitat municipal (Fira, L’Amistat, Piscines…), que també s’han renovat o s’està fent, i noves funcions.

Tot plegat per apropar la informació a la ciutadania i fer-la més transparent així com també millorar l’accés a tots els serveis que es presten al municipi segons han explicat l’alcalde Marc Solsona, acompanyat del tècnic responsable de l’àrea de Noves Tecnologies, Eduard Roca. Solsona ha assegurat que amb aquest nou web, “Mollerussa es posa al dia” pel que fa a la informació a la ciutadania i ha recordat que, a banda de la pàgina mare, també s’han renovat la de les Piscines Municipals, que va entrar en funcionament a l’estiu; la del Teatre L’Amistat, que ho va fer al setembre, i en breu també es renovarà la de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, totes seguint les mateixes línies estètiques i editorials per donar unitat d’imatge i de criteri.

Tres blocs principals

La nova pàgina web, dissenyada per l’estudi Depastademoniato i implementada per Localprom i que en obrir-se ens regala la banda sonora composta pel músic i productor musical de renom internacional, Marc Marzenit, ha mantingut els tres blocs principals tot i que incorporant-ne novetats. Així, en l’apartat d’Ajuntament s’ha previst un apartat destinat als grups municipals; en el de Municipi, s’ha millorat la presentació històrica de la ciutat i se li ha incorporat una galeria de més de 40 fotos antigues del municipi, i en el de Serveis, s’ha fet un especial esforç per millorar l’accés a la informació dels transports públics així com també d’altres serveis tant municipals com externs com poden ser les farmàcies de guàrdia. També s’ha tingut especial cura en una de les seccions més visitades del web: el de les defuncions, on s’ha previst una hemeroteca, on es guardarà per a consulta l’obituari de sis mesos, recollint així la demanda ciutadana en aquest sentit. També tots els usuaris que ho vulguin poden descarregar-se en qualitat la banda sonora composta per Marzenit per cada una de les 4 pàgines web principals.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]