L’Ajuntament de Mollerussa obrirà una nova línia d’ajuts per als establiments comercials afectats per obres que durin més d’un mes i que es convocaran en base al pressupost de 2019.

És una mesura que s’havia apuntat fa dies i que divendres, 14, va confirmar al Teatre L’Amistat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en el setè «Mollerussa, avui», la xerrada anual en que fa un repàs al que ha estat el darrer any a la capital del Pla d’Urgell i on també exposa algun projectes futurs.

De fet, Solsona va presentar una pantalla on hi havia les recerques més importants fetes sobre Mollerussa i de les que en va parlar. Així destacaven les obres del Pla de Barris, l’activitat firal, el nou institut, el Grup Sant Isidori… Tot just d’aquest barri de Mollerussa, Solsona va explicar que la Generalitat assumirà el cost de l’enderroc (400.000 euros).

La supressió de barreres arquitectòniques, un carril-bici que rodejarà la ciutat o la petició a Adif per soterrar un dels dos passos a nivell del tren són altres punts destacats d’una xerrada que va tenir dues parts, la segona a partir de preguntes fetes per la ciutadania i que va formular el delegat de Ponent de l’Agència Catalana de Notícies, el mollerussenc Oriol Bosch.

Podeu veure tota la intervenció en aquesta notícia de Mollerussa TV o un resum de El Pla d’Urgell TV.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb