El Taller de l’ACUDAM ha acollit l’acord de col·laboració entre aquesta entitat i el «No Surrender Festival» de Vilanova de Bellpuig per la qual la venda de les xapes «I love lo Jefe» del festival que es farà el 7 i 8 de juliol es destinaran a l’ACUDAM

L’acord l’han signat el promotor del “No Surrender Festival”, Josep M. Pons, i la presidenta de l’ACUDAM, Angelina Roure. En l’acte s’ha explicat que les xapes, de moment, es poden trobar a la seu de l’ACUDAM a Mollerussa i al restaurant L’Estoneta de Vilanova de Bellpuig, tot i que ben aviat es podran adquirir en diversos establiments i comerços de la comarca.

De fet la vessant solidària és un aspecte que s’ha tingut en compte per part del Festival. Així, a més de la col·laboració amb ACUDAM, també n’hi ha una altra amb l’ONG Proactiva Open Arms que rebrà el que es faci de la venda d’una caricatura del Boss feta pel dibuixant Vizcarra.

Un miler de músics

A banda de l’acord signat, la presència de l’ACUDAM també es farà present amb la participació d’una part del grup de música de l’entitat que participaran al Festival amb les seves bateries. Cal recordar que el “No Surrender Festival” té com a objectiu principal reunir, pel cap baix, 1.001 músics que interpretin a l’hora la cançó «No Surrender» de Bruce Springsteen. Pons ha explicat que de moment ja hi ha uns 400 músics inscrits i creu que tot va a bon ritme per aconseguir l’objectiu marcat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]