‘La tertúlia proscrita’

Lo Vermutet de Mollerussa tanca la temporada omplint el jardí de la Casa Canal

VilaWeb
VilaWeb Mollerussa
19.09.2016 - 11:23
Actualització: 19.09.2016 - 13:23

“Un punt i final extradordinari”. Aquesta ha estat la valoració per part del director de la Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, del que ha estat el darrer Lo Vermutet de Mollerussa de l’estiu 2016.

Lo Vermutet de Mollerussa
P.Segarra, J.Camps de Cal Patet, I.Casanella, X.Porte de Cal Porté i J.Salvia de Rostisseria Salvia

Segons Segarra, tant el públic assistent com els establiments participants han fet arribar a l’organització l’encert del lloc dels jardins de la Casa Canal per acollir aquesta convocatòria, del que ha dit és un “racó molt especial i adient” i el qual es tindrà en compte per repetir de cara a properes edicions de l’activitat, sempre amb el consentiment, ha afegit, de la Comunitat General de Regants.

‘Lo Vermutet’ ha celebrat aquest diumenge la convocatòria de setembre, tercera i última d’aquest estiu, amb un èxit rotund i sense precedents, ha manifestat el director. Així, les gairebé 4.000 tapes que s’oferien s’han esgotat ràpidament, incloses les de patetes i olives, la qual cosa no havia passat mai, ha assegurat Segarra, qui ha afegit que les edicions de setembre acostumen a ser les més participatives de públic a l’haver finalitzat les vacances i amb la tornada a la normalitat.

Tapes guanyadores

La tapa Canapès gourmet, de la firma Patet, amb un canapè de formatges variats amb fruits secs i melmelada de taronja i un segon amb pernil d’ànec amb cruixent de ceba, ha estat la guanyadora com a millor tapa per part del jurat; mentre que la de la Xarcuteria Porté, Sopa freda de meló amb cruixent de pernil ibèric, s’ha emportat el reconeixement a la millor presentació, i la de l’establiment Rostisseria Salvia, Minihamburguesa de pollastre empanat amb enciam d’Alcover, tomata, pera i maionesa, ha estat la més popular. El jurat ha estat integrat per la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Mollerussa, Imma Casanella, i del periodista de Ràdio Ponent, Xavier Farreny.

En total, 15 establiments han participat en aquesta activitat que té com a objectiu recuperar el vermut dels diumenges. A més, la convocatòria ha comptat amb les actuacions del grup de percussió i batucada Tabalats, Hash Rock Band i el Dj DDF, els quals han gaudit d’una molt bona resposta per part dels assistents.

D’altra banda, Segarra ha dit que des de l’ens firal i també per part dels locals participants es valoraran algunes propostes rebudes en referència a organitzar aquesta activitat fora del calendari d’estiu o amb algun altre format.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any