La plaça Planell de Linyola va acollir, enguany, bona part de l’activitat dels Tres Tombs de Sant Antoni. Fins i tot la benedicció d’animals es va fer en la mateix a plaça, enlloc de la plaça de l’Església.

L’esmorzar popular, amb xulles de porc fregides com a ingredient principal, va obrir la programació amb un seguit d’activitats o espais com el corral d’animals, el Mercat de productes artesanals i de proximitat (amb una trentena de parades), els tallers demostratius i participatius per a infants o les passejades amb ponis.

També es va fer una exhibició d’educació i habilitats canines (a la vora de la cooperativa) a càrrec del Club Agility la Daga, una activitat que ja s’havia fet altres vegades i que enguany s’ha recuperat.

Els Tres Tombs va comptar amb una dotzena d’equins que van ser els primers a rebre la benedicció de Sant Antoni i als que van seguir nombrosos animals de companyia, la majoria gossos. Aquests, els que van voler, van fer una desfilada canina, a la mateixa plaça Planell.

La festa va tenir el punt final amb el tradicional bingo de la tarda, al poliesportiu, on també es va fer el sorteig del ja tradicional Carro de fato del FS Linyola.

Els Tres Tombs de Linyola acostuma a obrir el calendari d‘activitats i festes populars al Pla d’Urgell, una vegada passades les festes de Nadal. Enguany ho ha fet coincidint amb algunes festes majors d’hivern.