L’Ajuntament de Linyola ha iniciat una campanya de recollida de signatures per demanar al departament de Territori i Sostenibilitat la millora urgent de la carretera LP-3322 entre Linyola i Mollerussa. El consistori reclama la reforma del ferm i de l’asfalt que està en molt mal estat i també que repassi tota la senyalització horitzontal, és a dir, repintar tota la via.

L’alcalde de Linyola, Àlex Mases, ha explicat que aquesta és una reivindicació que ja fa molt de temps que és necessària i que “des de l’Ajuntament ja vàrem traslladar aquesta necessitat de millora de la LP-3322 al Departament pertinent, però encara no n’hem obtingut resposta. Ara iniciem aquesta campanya de recollida de firmes per implicar també a la ciutadania i anar tots a una a fi d’aconseguir finalment la millora de la carretera”

Carretera transitada

El propòsit és recollir tantes signatures com sigui possible. Les persones que vulguin firmar, podran fer-ho a través de la pàgina web del consistori o també en formularis que l’equip de Govern repartirà pels establiments de Linyola. Mases ha dit que “invitem a tothom que vulgui participar que entri a la pàgina web www.ajuntamentdelinyola.cat i que ompli el formulari que trobarà. També demanem la col·laboració dels establiments i comerços del municipi, ja que aquesta carretera al final és la més transitada per tothom i que estigui en mal estat ens afecta a tots.”

La campanya de recollida de signatures es va iniciar dimarts, 22, i, en principi, finalitzarà quan l’equip de Govern tingui signatures suficients per presentar formalment aquesta reclamació a la Generalitat.

A hores d’ara s’estan fent obres de millora de la mateixa carretera en el tram que va fins a Bellcaire d’Urgell, una vella reivindicació que ara es materialitza.