L’Ajuntament de Linyola amplia el cementiri municipal amb 50 nínxols nous ja que queden molt poques tombes disponibles. També es construirà un expositor tipus vitrina on s’hi mostrarà l’antic carro funerari municipal, que va ser restaurant recentment.

L’alcalde de Linyola, Àlex Mases, ha explica que aquesta ampliació ocuparà l’ala dreta de la part nova del cementiri i que encara queda molt espai per continuar ampliant el cementiri en un futur. Mases creu que “mb la construcció d’aquests 50 nínxols nous ampliem per temps la necessitat d’espai al cementiri de Linyola. També volem aprofitar aquesta ampliació per construir una vitrina on es pugui mostrar l’antic carro funerari del poble, que justament vam acabar de restaurar ara fa unes setmanes i que d’alguna manera explicarà com es duien a terme els enterraments a Linyola a principis del segle passat. Així doncs el cementiri no només serà un espai de comiat dels nostres veïns, també tindrà el seu racó ‘museu’ que descriurà part de la nostra història.”

Les obres d’ampliació les està duent a terme l’empresa Roc Oliva de Linyola. El pressupost és d’aproximadament 40.000 euros. L’alcalde preveu que a la primavera ja estarà exposat per tothom que el vulgui veure el carro funerari.