L’arribada del juny fa els municipis del Pla d’Urgell estiguin enllestint els detalls (des de es mateixes instal·lacions al servei de bar) per obrir les piscines públiques en els propers dies.

Algunes ja ho ha fet públic com Linyola (que ha signat un conveni de col·laboració per compartir abonament amb Bellcaire d’Urgell) o el Palau d’Anglesola (oberta, de moment i fins el 22, en horari de tarda) que ja obren aquest mateix cap de setmana. També han fet pública la data Bell-lloc d’Urgell i Mollerussa, que ho faran una setmana més tard.

Cursets de Mollerussa

Al mateix temps, la capital del Pla d’Urgell ha fet públics el preus d’entrada (els mateixos que l’any passat) i la mateixa trentena de grups a través de la dotzena de cursets i activitats formatives que es duen a terme des del 25 de juny i fins el 2 d’agost. Les inscripcions a aquests cursos es podrà fer presencialment o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com a partir del dimecres, 5. Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida.

Abonaments

També a partir del dimecres, 5, es podrà adquirir i activar els abonaments de temporada amb els mateixos preus que en les darreres tres temporades i que són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 12 i 17 anys de l’infantil i el d’adults. L’horari d’obertura serà de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de nou del vespre el mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les vuit del vespre els darrers dies d’agost i els dies de setembre. L’accés a les instal·lacions es fa des de fa ja algunes temporades amb una polsera amb xip.

Fitnes per adults

Un any més es tornarà a oferir el programa Fitness Plus per als adults, el qual inclourà l’opció d’escollir entre 7 activitats repartides en 21 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació i que va des de la iniciació i el manteniment al fitnes aquàtic d’avantguarda amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit, de Bodygym o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. L’objectiu és que l’usuari pugui planificar el seu propi pla d’entrenament setmanal i participar de totes les activitats que s’ofereixen en l’horari que millor li combini.