L’equip de relleu mixt de cros Màster de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, format per E.Aixalà, N.Ribalta, J.Pérez i E.Ribalta, s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria (classificacions en pdf). Ho han fet en el Campionat de Catalunya Màster individual i de relleus mixtos de cros a Caldes de Malavella (la Selva), disputat el diumenge, 20.

L’equip del club mollerussenc ha estat el més ràpid en la categoria que inclou atletes de 35 anys a 40 i on han recorregut 8 quilòmetres (2 cadascun) en un temps de 29 minuts i 54 segons.

Per altra banda, en el mateix Campionat, també s’han format altres equips dels Xafataolls (classificacions en pdf), que a partir de resultats individuals per categoria, han donat diverses classificacions.

Així, l’equip masculí Màster M-45-M50 (classificacions en pdf)format per JR.Sanahuja, R.Trullols i J.Llevadot ha fet cinquè.

I el femení Màster F-35-F-40 i F-45 (classificacions en pdf), on hi eren E.Ribalta, N.Ribalta, L.Bota i B.Miret, s’ha classificat sisè.

En aquestes categories, el circuit era de 4, 5 quilòmetres.