L’alumna d’11 anys de l’Escola Les Arrels de Mollerussa i membre de la Colla bastonera infantil de l’Arreu, Laia Alsina, ha rebut el primer premi del primer Concurs de Narrativa Bastonera a Primària organitzat per la Federació Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya.

El president de la coordinadora de Ball de Bastons, Adrià Ortíz, ha lliurat un premi valorat en una dotació econòmica de 200 euros en material de ball de bastons per a l’Escola Les Arrels i una targeta regal del FNAC o l’Abacus amb una dotació econòmica de 100 euros, per a la Laia, pel seu treball “El Misteri Bastoner”.

Ortíz ha destacat la bona acceptació d’aquesta primera iniciativa de concursos dirigit a les escoles i instituts de Catalunya ja que s’ha organitzat tres certàmens: el I Concurs de Narrativa Bastonera a Primària, el I Concurs de Narrativa Bastonera a Secundària i el I Concurs de Dibuix i Disseny Bastoner a Secundària.

Promoció del Ball de Bastons

Amb aquesta iniciativa la coordinadora vol apropar el Ball de Bastons al jovent i infants a través dels seus centres educatius. També, ha destacat la gran tasca de l’Escola les Arrels de Mollerussa per la promoció del Ball de bastons a través del seu projecte i metodologia educativa, ja que a través de l’aprenentatge vivencial i experimental tot l’alumnat de l’escola participa en l’ambient de Ball de Bastons.