La remodelació del carrer Prat de la Riba de Mollerussa s’iniciarà entre final de juny i principi de juliol, una vegada es va adjudicar a final de gener i es vagin enllestint els darrers tràmits (ara s’ha presentat el pla de seguretat). L’obra ha d’estar enllestida en menys de tres mesos.

Ho ha explicat l’alcalde en funcions de Mollerussa, Marc Solsona, tot dient que la importància del carrer com a via d’entrada i sortida de la ciutat ha fet que s’anés ajornant per no coincidir amb dates importants com la Fira de Sant Josep, o al revés, que la coincidència amb altres, com la Setmana Santa, no ho allargués. Al final s’ha optat per la solució actual en que tampoc ja no hi ha la mobilitat que generava el nou institut que, enguany, ha estat provisionalment a Cal Duch (i que el curs vinent ja ha de disposar d’edifici propi).

Solsona ha recordat que les places d’aparcament que ara desapareixeran de Prat de la Riba ja tenen substitució en el nou aparcament de la nova estació d’autobusos o en l’arranjament d’un nou aparcament entre l’avinguda de Balaguer amb els carrers Industria i Diputació.