La Policia Local de Mollerussa va detenir dilluns al migdia un veí de Bellpuig, B.A.G, de 22 anys, com a presumpte autor d’un delicte de trencament de condemna per acostar-se a una menor, també veïna de Bellpuig, tot i tenir-ne una odre d’allunyament fruit d’una condemna anterior per un delicte contra la llibertat de les persones. També se li va aixecar acta per una infracció administrativa per estar en possessió de substàncies estupefaents.

Els fets van tenir lloc al voltant de les dotze del migdia quan un ciutadà va alertar a la prefectura de la Policia Local que hi havia dues persones joves discutint-se a la segona parada de l’autobús, ubicada a la carretera de Torregrossa. Al personar-se al lloc indicat, els dos joves ja no hi eren, per la qual cosa es va fer una recerca per zones properes i van estar localitzades prop del pont de l’autovia. Un cop identificats i comprovat que el noi tenia una ordre d’allunyament de la menor, els agents els van traslladar a les dependències policials per tal de complimentar les diligències en el cas del detingut i fer el lliurament de la menor als seus pares.

Fugida i detenció

Es dona la circumstància que mentre els agents estaven complimentant l’atestat, el jove va intentar escapar-se i en la seva fugida va trencar la porta de vidre de la casa consistorial, a la planta baixa de la qual hi ha les dependències policials, al copejar-la amb l’espatlla. Quan va estar interceptat de nou en un carrer proper després d’una breu persecució, els agents es van dur al CAP per comprovar que el cop no revestís gravetat i, posteriorment, va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial.