El mercat setmanal dels dimecres de Mollerussa tornarà el dimecres, 30, al centre de la ciutat una vegada s’han enllestit les obres del Pla de Barris. La remodelació de les places també ho farà del mercat que ocuparà la plaça de l’Ajuntament i deixa lliure la plaça Major.

Ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha dit que la setmana passada ja es anunciar als paradistes afectats (i que aquest temps han parat a l’avinguda del Canal) els nous emplaçaments que ocuparien a partir de la setmana entrant.

De la carretera al canal

Solsona ha indicat que les parades d’alimentació es concentraran entre la plaça de l’Ajuntament i la del Pla d’Urgell. A la plaça de Manuel Bertrand s’ubicaran les de roba i complements que anteriorment havien estat a la plaça Major, un espai que provisionalment es deixarà lliure de parades. Pel que fa a les que hi havia al carrer d’Arbeca tornaran totes als seus emplaçaments tradicionals. Solsona ha explicat que s’ha volgut fer un recorregut lineal que enllaci dos dels eixos principals de la ciutat, el carrer de Ferrer i Busquets i l’avinguda del Canal amb l’objectiu de dinamitzar una àmplia zona de la ciutat. En total, el mercat setmanal de Mollerussa compta amb 153 parades de diferents sectors com són alimentació, parament de la llar, roba, calçat i complements diversos.