Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

Més de 300 persones van participar divendres, al llarg de 12 hores, en la V Marató de Lectura “Llegim en veu alta” dedicada a Roald Dalhl, un dels grans escriptors de la literatura infantil i juvenil del segle XX i de qui enguany se celebra el centenari del seu naixement.

L’activitat es va fer al Teatre L’Amistat dins dels actes del XXXII Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya i com a part del programa Mollerussa Municipi Lector que té per objectiu promoure el gust per la lectura entre el públic infantil i juvenil.

A banda d’alumnes de Primària i Secundària dels centres escolars de la ciutat també hi van participar membres de diferents entitats socials, culturals i esportives així com ciutadans a títol individual.

Vermut i sardanes

Per altra banda per dissabte, Diada de Sant Jordi, s’han programat diverses activitats a la majoria de pobles de la comarca. A Mollerussa, dins del Saló, es farà un vermut i una ballada de sardanes a càrrec de Cobla Lo Castell a les dotze del migdia i a dos quarts de cinc de la tarda amb l’espectacle de titelles «Els misteris de la princesa i el drac», a càrrec de Teatre Aula.

Gegantons

Així mateix, a les sis de la tarda i a la plaça de l’Ajuntament tindrà lloc la presentació dels nous gegantons de Mollerussa, el Pepito i la Carme, nascuts de la iniciativa popular impulsada pel Casal Popular l’Arreu, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, l’Associació de Dones Albada, l’Agrupament Escolta i Guia Cal Met i l’Orfeó Renaixença amb el suport de l’Ajuntament.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]