Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya
La Marató de lectura en veu altra va aplegar públic de totes les edats

Més de 300 persones van participar divendres, al llarg de 12 hores, en la V Marató de Lectura “Llegim en veu alta” dedicada a Roald Dalhl, un dels grans escriptors de la literatura infantil i juvenil del segle XX i de qui enguany se celebra el centenari del seu naixement.

L’activitat es va fer al Teatre L’Amistat dins dels actes del XXXII Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya i com a part del programa Mollerussa Municipi Lector que té per objectiu promoure el gust per la lectura entre el públic infantil i juvenil.

A banda d’alumnes de Primària i Secundària dels centres escolars de la ciutat també hi van participar membres de diferents entitats socials, culturals i esportives així com ciutadans a títol individual.

Vermut i sardanes

Per altra banda per dissabte, Diada de Sant Jordi, s’han programat diverses activitats a la majoria de pobles de la comarca. A Mollerussa, dins del Saló, es farà un vermut i una ballada de sardanes a càrrec de Cobla Lo Castell a les dotze del migdia i a dos quarts de cinc de la tarda amb l’espectacle de titelles «Els misteris de la princesa i el drac», a càrrec de Teatre Aula.

Gegantons

Així mateix, a les sis de la tarda i a la plaça de l’Ajuntament tindrà lloc la presentació dels nous gegantons de Mollerussa, el Pepito i la Carme, nascuts de la iniciativa popular impulsada pel Casal Popular l’Arreu, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, l’Associació de Dones Albada, l’Agrupament Escolta i Guia Cal Met i l’Orfeó Renaixença amb el suport de l’Ajuntament.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]