La vuitena Mollerussa Open Night, que tindrà lloc la nit del divendres 28 amb activitats prèvies a l’obertura dels comerços a partir de mitjanit i fins a les tres de la matinada, espera engalanar el renovat centre de la ciutat amb la festa comercial per excel·lència, organitzada per Mollerussa Comercial en col·laboració amb l’Ajuntament.

La màgia en serà l’eix temàtic com una al·legoria al màgic canvi que ha viscut Mollerussa amb la reforma del seu centre, el qual ha passat a ser espai amb preferència per al vianant. Ho han explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, i de Cristina Sans, membre de la junta de l’entitat.

Solsona ha assenyalat que “aquesta iniciativa que va sorgir com a única i singular i ha estat model per a altres ciutats” fa que “Mollerussa s’engalani comercialment a les portes de les rebaixes per fer una festa popular” que assegura bons resultats en l’àmbit comercial. Per la seva part, Àlex Català ha indicat que una vuitantena d’establiments comercials associats a Mollerussa Comercial participen de la iniciativa per la qual cosa oferiran descomptes “màgics” des de les dotze de la nit i fins a les tres de la matinada. Es tracta d’una festa comercial per a la qual l’Ajuntament demana permís a la Generalitat perquè tots els comerços puguin obrir tot i que l’ocupació de l’espai públic està cedida a Mollerussa Comercial que omple els carrers d’activitats paral·leles, segons ha indicat l’alcalde.

Màgia al carrer

En aquest sentit, Català ha explicat que la màgia tindrà protagonisme de la mà de quatre mags (Mag Gerard Revuelta, Mag Arnau Perramon, Mag Adriaco i Mag Arnau Gatz), els quals des de les 22 a les 23 hores oferiran els seus trucs i enginys en diferents indrets del centre de la ciutat. Serà el preàmbul pel gran espectacle de màgia, a càrrec del Mag Shado, finalista al concurs Got Talent i especialista en pickpocket, mentalisme i màgia urbana, que tindrà lloc a les 23 hores al carrer de Crist Rei.

Música i dansa

La música i la dansa també tindran un paper destacat, ja que al llarg de la festa hi haurà 6 Dj’s (DJ Rico, DJ Tasies, DJ Oscar Millan, DJ Hector Hope, DJ Nin i DJ Flasher) distribuïts per tot el centre comercial. Així mateix, a les 22 hores hi haurà una exhibició de dansa a càrrec de les entitats i clubs de la ciutat com són Club Stil, Sosoran Dance Studio, Cia de Dansa Montse Miret i Studio Dansa Vicky Rodríguez.

Sortejos

Un altre dels atractius de la festa seran els sortejos entre els compradors que optaran a un viatge a Londres per a dues persones amb entrades a l’estudi de Harry Poter i també a un cap de setmana a Barcelona amb entrades a l’espectacle del Mag Pop. També se sortejarà 3 lots de vi, gentilesa del Castell del Remei. Així mateix també hi haurà sortejos a través de la plataforma Facebook per optar a un cap de setmana per a dues persones a Portaventura juntament amb entrades per a Ferrariland.