Per segona nit consecutiva, el JuliolFest va omplir el parc municipal de Mollerussa amb l’oferta de comerç, gastronomia i música que portaven la quarantena de membres de Mollerussa Comercial que hi van participar.

El president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, s’ha mostrat més que satisfet per com han anat tots dos dies «tot i que el dissabte esperava una mica més de públic». Sense tenir unes xifres concretes, i per indicadors com la venda de vasos (a favor de l’Associació contra el càncer), Català creu que s’han superat amb escreix les 3.000 persones i s’han apropat a les 4.000.

Per altra banda, el president de Mollerussa Comercial ha destacat el gran esforç que ha suposat organitzar el JuliolFest en l’entorn del parc municipal i ha donat les gràcies a tots els que hi han col·laborat. També ha explicat que s’han anat polint detalls així que s’ha detectat com posar més taules i cadires així que ho han demanat els espàis de restauració.

Tot just de com ha anat la festa i la seva continuïtat se’n parlarà en una propera reunió, encara que per Català, una vegada fer l’esforç d’iniciar-la, veu interessant la seva continuïtat.

Entre altres, el president de Mollerussa Comercial, ha destacat el bon funcionament de les activitats i tallers per als més joves, la presència d’un públic jove poc habitual en les activitats de Mollerussa Comercial o l’assistència de públic de la comarca que cal augmentar (tot i saber que es fan moltes activitats arreu per aquestes dates). I l’assistència en sí de públic que s’ha traduït en vendes o, si més no, en saber de l’oferta comercial dels associats de Mollerussa Comercial.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]