La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc, al capdavant de les del país

VilaWeb
Incubadora d'Empreses de Bell-lloc d'Urgell
VilaWeb Mollerussa/Fotografia: Miquel Bresolí
02.11.2020 - 09:44
Actualització: 02.11.2020 - 10:44

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell s’ha situat com la segona millor del rànquing global de Catalunya. Ho diu un estudi de la Fundació Funcas que laqualifica com la millor en la categoria de graduació.

La graduació és la última fase de la trajectòria d’un emprenedor dins d’un viver d’empreses i comença amb la sortida de l’empresa de les seves instal∙lacions, continuant amb el seguiment d’aquesta amb la finalitat de donar suport la seva consolidació en el mercat. Durant aquests anys de funcionament de la Incubadora han passat més de 30 empreses.

A més a més, l’estudi també la situa com la novena de l’Estat espanyol en vivers avançats (que són els de major qualitat en els seus serveis).

L’estudi anual de Funcas es va en vivers, acceleradores i incubadores d’empresa, atenent els serveis que presten d’atenció i assessorament, les activitats que es desenvolupen, les empreses allotjades, el grau de supervivència de les empreses…

La Incubadora d’Empreses facilita l’inici o la millora de l’activitat empresarial a través d’una sèrie de serveis complementaris, així com serveis de formació i assessorament.

Actualment està al 70 % de la seva ocupació, allotja 7 empreses que donen feina a 21 persones. Queden 2 despatxos lliures amb preus a partir de 102 euros al mes amb tots els serveis inclosos (fibra òptica, llum, aigua, calefacció, videovigilància, etc).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any