La Guspira de Linyola crea un postre inspirat en l’Estany d’Ivars i Vila-sana

  • S’ha fet pensant en el Dia Internacional del Medi Ambient

VilaWeb
VilaWeb Mollerussa
01.06.2016 - 13:38
Actualització: 01.06.2016 - 15:38

El restaurant La Guspira de Linyola, regentat pel xef Jordi Vidal i la sommelier Assum Roigé, ha creat les Postres de l’Estany, inspirades en l’Estany d’Ivars i Vila-Sana per commemorar el Dia Internacional del Medi Ambient (celebració que enguany tindrà lloc el diumenge, 5).

Restaurant La Guspira de Linyola
El xef J.Vidal del restaurant La Guspira de Linyola

Elaborat amb Pera de Lleida, llimona, xocolata blanca, iogurt artesà de cabra, ametlla, salicòrnia, fonoll marí i cacau, Vidal explica que “el plat busca l’equilibri entre els dolços de la pera de Lleida i el contrastos amb el cítric de la llimona i els matisos anisats del fonoll marí”, pel que fa als productes, mentre la presentació ha buscat “les similituds entre els diferents aspectes de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana».

El restaurant La Guspira està situat en una casa de Linyola del segle XVIII, amb una cuina de productes de proximitat de Vidal maridat amb els vins triat per Assum Roigé. És una dels integrants de la Ruta Gastronòmica que es crear a Linyola durant la passada Fira de la Camamilla.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any