La Generalitat guardona dos projectes per a joves fets al Pla d’Urgell

VilaWeb
Participants en el camp de treball de Mollerussa
VilaWeb Mollerussa
22.01.2021 - 09:57
Actualització: 22.01.2021 - 10:57

VilaWeb
VilaWeb
Voluntaris del Palau d'Anglesola
Participants en el camp de treball de Mollerussa

La Generalitat, mitjançant el departament de Treball, Afers Socials i Famílies, atorga el Premi Jaume Ciurana, que distingeix actuacions cíviques dels joves, i que ha estat concedit a dos projectes desenvolupats a l’estiu a dos municipis dle Pla d’Urgell. El camp de treball local de Mollerussa i el Consellet d’Adolescents del Palau d’Anglesola han estat guardonats en la 34a convocatòria, corresponent a 2020.

El camp de treball local de Mollerussa va reunir una dotzena de joves de la ciutat que van treballar fent voluntariat per millorar l’estètica del carrer de la Vilaclosa, al bell mig del nucli històric de la ciutat. El guardó distingeix els grups de joves que hagin realitzat una acció cívica, meritòria i voluntària.

Pel que fa al Consellet d’Adolescents del Palau d’Anglesola reben el guardó per la millora de l’entorn natural endegat també a l’estiu i es valora l’empoderament dels joves i la iniciativa que han mostratParticipants en el camp de treball de Mollerussa

El Premi Jaume Ciurana guardona grups formats com a mínim per 6 joves de més de 12 anys, integrats en organitzacions sense afany de lucre, que hagin realitzat alguna acció cívica destacada, de forma voluntària i gratuïta. El premi porta el nom d’un antic escolta compromès amb el país i impulsor de diverses iniciatives per infants, com la revista Cavall Fort.

El premis s’han repartit en el darrer mes de manera telemàtica i enviant els guardons als diversos municipis premiats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes