El nou format del que l’any passat fou la Cursa de la Dona-AECC en Marxa contra el Càncer i que enguany s’ha presentat com a Cursa-Caminada Mollerussa AECC en Marxa contra el Càncer ha reunit prop de 700 participants amb la novetat de que també hi havia classificació masculina i era puntuable per la Lliga Ponent de curses de 5 quilòmetres que han guanyat Josep Ramon Sanahuja i Mònica Martínez (classificacions).

Així, en homes els representants dels Xafatolls ha ocupat per complet el podi, amb Josep Ramon Sanahuja com a guanyador amb un temps de 17.24, Josep A. Gardeñes en segon lloc (17.24) i José Cobo en tercera posició (17.37), mentre que la quarta plaça ha estat per a tot un clàssic de les curses populars lleidatanes com és Alexandre Tàssies (CE Linyola) amb 17.57.

En dones, victòria d’una de les corredores més en forma del moment, Mònica Martínez (Clos Pons Thai Runners), amb un temps de 19.39, pel davant de Sandra Borda (Xafatolls), segon amb 21.38, i de Marta Bosch (CE Linyola), tercera amb 22.27.

L’organització ha anat a càrrec de la Junta Local de l’AECC de Mollerussa amb la col·laboració de la resta de juntes de l’AECC del Pla d’Urgell i de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, i el recolzament de l’Ajuntament de Mollerussa i de la Diputació de Lleida. El repte era recollir fons per a l’AECC, entitat a la qual s’han destinat els beneficis, a més de donar visibilitat a l’entitat local i a les activitats d’ajuda que duu a terme amb una vintena de persones a la ciutat, així com també a la comarca.

El Parc Municipal ha estat el centre d’operacions d’una jornada en què tots els participants han rebut com a obsequi la bossa del corredor que incloïa una samarreta. A més, han pogut gaudir d’avituallament, servei de dutxes i vestidors a la Piscina Municipal (descoberta), com també de servei de guarda-roba. La prova ha circulat per l’avinguda del Canal, el carrer de Ferrer i Busquets i el carrer de Domènec Cardenal fins a completar els 5 kilòmetres del recorregut.

Si voleu podeu veure l’àlbum de fotos d’Iter5.

Propera cita de la Lliga Ponent

La propera cita de la Lliga Ponent arribarà el diumenge vinent i serà doble. D’una banda, se celebrarà la Cursa de la Cirera de Corbins, i de l’altra, la Cursa Embarrocat d’Aitona. Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a la web d’Iter5.cat.