La colla Somnis del Pla, de l’Agrupació Sardanista Mollerussa, va participar per primera vegada en un concurs de colles sardanistes del Campionat de la Territorial de les Comarques Lleidatanes, que va tenir lloc el diumenge, 13, a la plaça de la Llotja de Lleida, en el marc de la seva Festa Major.

La colla, formada per deu dones i set homes, va concursar en la categoria “Gran” en la qual participen les deu millors colles del territori. També en el concurs de Lleida, que és classificatori per campionat de Catalunya, van ballar colles d’arreu de Catalunya.

Somnis del Pla és fruit de l’aposta de l’Agrupació de Mollerussa per potenciar les colles sardanistes a la capital del Pla d’Urgell i recuperar els balls tradicionals. Per això, des de l’Agrupació, s’ha fet una crida i es convida a tothom, independentment de l’edat i el nivell sardanista, a participar en els cursos de formació i a formar part d’una colla. Tot plegat «perquè la nostra ciutat recuperi la seva presència i prestigi en el món sardanista del què va gaudir durant molts anys».

La pròxima cita en la qual participarà la colla Somnis del Pla serà en el concurs d’Ivars d’Urgell, el diumenge 3 de juny.