La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ha donat al Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell els aliments recollits a través dels tallers de manualitats solidaris que organitza i per participar als quals els usuaris han d’aportar algun producte alimentari, bàsicament per esmorzar.

La donació de prop de 50 quilos de menjar s’ha volgut dur a terme en aquestes dates, encara que no hagi finalitzat la temporada d’activitats, amb la voluntat de contribuir al X Gran Recapte d’Aliments, que es duu a terme entre el avui divendres, 30, i el dissabte, 1 de desembre, i per a la realització del qual s’ha fet una crida a la participació de voluntariat.

Tallers solidaris

Els productes donats s’han recollit a través dels tallers solidaris que s’han dut a terme durant el mes de novembre i en restarà un altre per acabar la temporada que tindrà lloc el dimecres, 12 de desembre, que també tindrà caràcter solidari amb la recollida d’aliments. Pel que fa a la activitat infantil de la Biblioteca, dimecres va acollir la darrera Hora del Conte d’enguany amb l’Ada Cusidó i L’Arbre de Sucre.

Campanya recollida de contes i àlbums il·lustrats nous i també joguines

D’altra banda, el caràcter solidari de la biblioteca es tornarà a demostrar amb la campanya de recollida de contes i àlbums il·lustrats nous així com també joguines. Es tracta d’una campanya que ja es va dur a terme l’any passat i que es fa en complicitat amb Creu Roja Joventut del Pla d’Urgell. Les donacions es podran fer a la mateixa biblioteca entre l’1 i el 19 de desembre per tal que després es pugui fer el lliurament a l’entitat beneficiària que serà l’encarregada de la distribució final entre els seus usuaris i usuàries.

Així mateix, el proper 19 de desembre a partir de les sis de la tarda els patges Gregori i Isidori recolliran les cartes dels infants per tal de fer-les arribar als Reis d’Orient.