La quinzena de joves, d’entre 14 i 17 anys i provinents d’arreu de Catalunya, que van arribar el cap de setmana a Linyola per formar part d’un Camp de Treball tindran com a principal objectiu crear una zona de pícnic en una zona boscosa del terme, amb bancs i taules

Ho ha explicat la monitora Laia Garriga, qui també ha afegit que els joves caminaran els vuit quilòmetres de via verda que envolten Linyola per revisar-ne les condicions i netejar els camins i els vorals.

Per la seva part, l’alcalde de Linyola, Àlex Mases, ha destacat que enguany hi ha dos joves que ja van venir l’any passat i que han volgut repetir a Linyola perquè hi van estar molt a gust. Mases ha dit que “el poble de Linyola està molt agraït amb els joves i amb la feina que fan, per tant cada any quan arriben, tot el municipi els acull i els anima a participar en les diferents activitats del poble, oferint-los a canvi experiències que recordaran sempre. Diumenge passat per exemple, van tenir gran protagonisme en el Mulla’t a les piscines municipals, ajudant a l’organització, vigilant i distraient als nens”.

Aquest és el tercer any que el municipi acull als voluntaris, els quals durant uns dies es dedicaran a la millora i manteniment de les rutes saludables, el manteniment de l’entorn de Linyola i la recuperació de la seva via verda.

El camp de treball està organitzat per la Fundació Alba de Tàrrega i coordinat per l’Ajuntament de Linyola.

Els camps de treball són activitats de voluntariat que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural…) a canvi de la pernoctació, la manutenció i de poder gaudir d’activitats de lleure educatiu.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb