Saó de Ponent ha preparat pel dissabte, 28, el tercer Taller d’Escriptura Fotogràfica (inscripció) que, una vegada més, impartirà el fotògraf Llorenç Melgosa. Aquesta vegada els participants es desplaçaran fins un dels llocs més emblemàtics de la plana d’Urgell, el Castell del Remei.

El taller consta d’una petita part introductòria per part de Melgosa que també assessora, quan cal, al participants que tenen part del matí per fer fotografies.

La segona part del taller (després de dinar, on també es parla de temes fotogràfics) és un repàs a les fotografies fetes, on es fan comentaris tant tècnics com creatius.

Els tallers d’escriptura fotogràfica serveixen tant per aprendre i practicar fotografia com per descobrir el territori proper. El primer taller es fa, l’any passat, al Salt del Duran mentre que el segon, al gener, va sevir per descobrir cabanes de volta de les Garrigues.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]