Al matí de manera local i a la nit, a Mollerussa, el Pla d’Urgell ha viscut diverses concentracions en els seus municipis per rebutjar la sentència contra els presos polítics catalans.

A migdia les concentracions s’ha fet davant de la cas de la vila dels diversos municipis. En alguns casos els diversos consistoris han suspès l’activitat institucional que no es reprendrà fins passar un ple extraordinari per tracta rla situació creada per la sentència.

A les vuit de la nit, la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa s’ha omplert de persones vingudes de diversos indrets del Pla d’Urgell.

Durant l’acte s’ha llegit un manifest de rebuig a la sentència i de suport als presos polítics catalans per part de diferents integrants d’entitats. El cant de l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors, i crits de «llibertat» i «no esteu sols» han tancat la concentració on també s’ha fet una crida a participar en les Marxes per la Llibertat.

De fet, la concentració ha tingut una segona part (i com ja havia passat al matí) en que una part dels concentrats s’han posicionat a la N-II, tallant-la al trànsit rodat.