D.Bargalló, M.Solsona i R.Pueyo visitant les obres d'ampliació de l'Oficina Jove del Pla d'Urgell

L’Ajuntament de Mollerussa té previst tirar endavant el II Pla Local d’Infància i Adolescència que consta de 9 eixos estratègics amb un total de 60 objectius a complir, fruit d’un treball interdepartamental..

Ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de les regidores d’Ensenyament, Dolors Bargalló, i de Joventut, Raquel Pueyo, ja que, tot i ser un pla elaborat des de la regidoria d’Acció Social, Ciutadania i Infància dins la candidatura de Mollerussa com a Ciutat Amiga de la Infància per Unicef, compta amb el suport de la resta de regidories i és un pla interdepartamental que té un pressupost estimat de 450.000 euros, fruit de la suma de totes les activitats destinades a aquest col·lectiu.

L’alcalde ha explicat que el pla, que té el foment del lleure i la participació com dos dels 9 eixos principals, posa el focus en implementar estratègies per millorar els espais d’oci, en fer campanyes per l’ús cívic de la ciutat potenciant l’associacionisme i el voluntariat i fa una aposta ferma per a la participació promovent la creació d’un Consell de Participació Infantil que complementi el Consell de Participació Adolescent, ja existent. El pla també incideix en vetllar per la protecció dels més vulnerables i per afavorir una ciutat inclusiva pels infants i pels joves amb diversitat funcional.

La presentació de les línies bàsiques del pla s’ha fet a les dependències de l’Oficina Jove, on ja han començat les obres d’adequació de l’espai de l’antiga estació d’autobusos per tal d’ampliar les dependències de l’espai cívic i millorar l’oferta de serveis. L’Ajuntament ha adjudicat les obres de la primera fase a l’empresa local Refrigeració Miquel Garcia, S.L. per un import de 54.306,78 euros.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.