El Palau d’Anglesola disposarà de punts wi-fi gratuïts

  • Programa d’arranjament dels camins municipals.

VilaWeb
VilaWeb Mollerussa/Fotografia: Miquel Bresolí
26.05.2019 - 15:44
Actualització: 26.05.2019 - 17:44

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola està entre els beneficiats de la segona convocatòria de Wifi4EU. La Comissió europea ha publicat els resultats de la segona convocatòria del programa Wifi4EU. Els beneficiats han estat un total de 3.400 municipis europeus i, d’aquests, al voltant d’un centenar són catalans. Aquesta convocatòria concedeix un import de 15.000 euros per instal·lar punts d’accés wifi d’alta capacitat en espais públics.

L’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer, ha avançat que en breu el Palau disposarà de wifi gratuït en tot els edificis i equipaments municipals i altres espais que s’anunciaran aviat.

Arranjament de camins

Per altra banda, l’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat l’arranjament dels camins municipals dins l’actuació que cada any duu a terme abans de l’inici de la campanya de recollida de cereals i fruita, amb la finalitat de tenir els camins en bones condicions per als usuaris, principalment pagesos i treballadors de les finques que es troben en tot el terme municipal del Palau.

L’obra consistirà principalment en l’anivellació i perfilament del ferm dels camins, i en l’aportació d’àrids en els punts que hi fan falta. Amb aquesta actuació, els camins del terme estaran en condicions òptimes per als mesos vinents, en què les feines del camp s’intensifiquen i amb elles el trànsit de vehicles.

El regidor d’Agricultura, Carles Esquerda, ha explicat que cada any es fa necessari repassar la xarxa de camins municipals, bona part dels quals no estan asfaltats, degut al deteriorament causat per l’ús habitual de vehicles i maquinària agrícola. “No obstant, un dels pitjors factors que afecta la conservació de camins és la seva inundació a causa d’un excés de reg de les finques adjacents, fet que si bé es dóna cada cop menys, quan té lloc suposa un greu deteriorament del tram de camí afectat.”

L’actuació ha estat adjudicada a l’empresa Mases SL mitjançant un contracte menor d’obra per raó de la quantia. El preu del contracte és de 18.150 € i va a càrrec de la partida de conservació de camins del pressupost ordinari de l’Ajuntament.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any