Featured Video Play Icon

El grup local Fa1na ha presentat la seva particular versió de l’himne del FCJ Mollerussa, una versió amb ritme de rumba que ha estat encarregada per l’entitat amb motiu de la commemoració del centenari del club.

La presentació, que s’ha fet al Camp d’Esports Municipal, ha comptat amb la participació de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha indicat que amb aquesta versió, que conviurà amb l’himne oficial, s’ha volgut fer una revisió del ritme per donar una idea de renovació un cop arribats els cent anys de vida de l’entitat. Solsona ha valorat en positiu el fet que la cançó manté el pòsit de l’himne original però amb una versió més festiva. La cançó sonarà per primera vegada al camp.

Nou disc de Fa1na

La presentació ha anat a càrrec de dos dels membres de Fa1na, el cantant Manu Brufau i el percussionista David Garrofé. Els dos han indicat que van entomar l’encàrrec amb “molta il·lusió però també molt respecte” amb la idea que l’afició es pugui identificar amb l’himne però també conèixer l’essència del grup que la creat. En aquest sentit, han explicat que precisament demà treuen el seu nou treball, que sota el títol «Dissabte» recull 11 peces amb el seu ritme característic. A la presentació, seguirà una gira en la que ja tenen tancats 12 concerts per la zona, concerts en els quals també tenen previst interpretar el nou himne del FCJ Mollerussa per ajudar a difondre’l. Així mateix, Francesc Mir i Llorenç Bonet, que encapçalen la comissió que prepara els actes del centenari, han anunciat també que es preveu que l’himne pugui ser interpretat en directe al camp pel grup com a part de la commemoració, que tindrà el seu acte central el proper 2 de juny.