Les germanes Núria i Eva Ribalta de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, han tornat amb un parell de medalles del Campionat d’Espanya de Duatló en curta distància per Grups d’Edat (GE).

Eva Ribalta ha aconseguit la segona posició general i primera del seu grup d’edat (45-49), amb un temps de 2 hores, 12 minuts i 28 segons. I en la mateixa prova, la seva germana Núria, ha estat sisena de la general, aconseguint el tercer lloc del seu grup d’edat (40-44) amb un temps de 2.23.48.

Les duatletes han recorregut una distància de 7,5 quilòmetres corrent, 30 amb bici de carretera i finalitzant una vegada més corrent 7,5 quilòmetres, en una prova en que no estava permès el dràfting (anar a roda d’un altre participant). La prova s’ha dut a terme durant el cap de setmana a Sòria, on el dissabte s’ha disputat l’estatal de duatló cadet, júnior, sub23, paratriatló i èlit i el diumenge l’estatal de GE en distància sprint i curta distància.

La propera parada per ambdues serà el proper 27 d’abril al Mundial de Duatló estàndard a Pontevedra (Galícia) i la Eva també competirà el 4 de maig en la prova de triatló de llarga distància al mateix lloc.