La ballada de sardanes per la Commemoració del Monument a la Sardana de Mollerussa va servir per fer l’acte públic de comiat de la que fins ara havia estat la junta directiva de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, organitzadora de l’acte. En la mateixa ballada es van presentar dos balls de sardana de punts lliures a càrrec de la Colla Mollerussa Dansa.

Tot i que el canvi de junta va tenir el passat més de març, la ballada de dissabte a la tarda va servir per retre homenatge a la junta que durant 25 anys va presidir Mercè París. París i membres de la junta durant aquests anys van rebre un reconeixement de mans de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i l’actual president de l’Agrupació Sardanista, Joaquim Fabrés, així com el ball de la sardana «Amics abans i ara» basada en l’olímpica «Amics per sempre».

Punts lliures

La Commemoració del Monument a la Sardana també va servir per l’estrena de dos balls de sardana de punts lliure per part de la Colla Mollerussa Dansa, un d’ells amb la música de «Paraigües i xemeneies», l’adaptació de la Cobla Contemporània d’una coneguda cançó de la pel·lícula Mary Poppins.

La ballada de sardanes fou amenitzada per la Cobla Tàrrega i es va tancar amb un berenar popular.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb