La piscina municipal de Mollerussa va acollir divendres la cloenda del primer torn dels cursets de natació. En aquest primer torns han estat 144 els infants de 3 a 12 anys que hi han participat, organitzats en 4e torns durant la primera quinzena de juliol.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va fer el lliurament de les medalles als participants del primer torn. Avui dilluns, 17, comença el segon torn dels cursos de natació que finalitzaran el divendres, 28, l i al qual, fins al moment, ja s’hi han inscrit 85 infants..

Cal dir que, a banda d’aquests cursets organitzats per a particulars, des de la piscina municipal també s’imparteixen cursos de natació per als infants de totes les escoles bressol de Mollerussa amb un total de 78 inscrits i, per altra banda, des de la piscina municipal s’han organitzat cursos de natació a petició del col·legi del Carme perquè tenien una demanda de 158 sol·licituds

Solsona s’ha mostrat satisfet pel bon acolliment i la bona resposta que han tingut un any mes els cursos organitzats des de l’Ajuntament.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]