El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assegurat que el projecte de la nova Àrea Bàsica Policial Pla d’Urgell-Garrigues està ja “en camí” ja que enguany el pressupost de la Generalitat contempla la redacció del projecte per fer-la realitat en uns terrenys municipals de 8.800 metres quadrats al costat de l’actual Parc de Bombers.

Ho ha dit en el marc de la celebració del Dia de la Comarca amb el que tradicionalment Mollerussa, com a capital ret homenatge a la resta de municipis del Pla d’Urgell aprofitant el marc de la Fira de Sant Josep.

El conseller, que a la seva arribada a Mollerussa, ha mantingut una breu trobada, acompanyat de l’alcalde, Marc Solsona, amb responsables del Parc de Bombers de la ciutat, ha reconegut que la situació d’aquest cos és “crítica ja que durant molts anys no s’han fet les inversions que calia fruit de la situació econòmica del país”. Tot i amb això, ha assegurat que des de fa 7 mesos, els que porta com a titular d’Interior, està treballant per capgirar aquesta situació com demostra el fet que s’ha tirat endavant la promoció més gran del cos en els darrers anys amb 250 noves places i també diferents processos de licitació i contractació de nou material per als parcs.

Després de la foto amb bona part d’alcaldes i alguns regidors del Pla d’Urgell s’ha anat al consell comarcal on s’ha descobert un monument per celebrar els 30 anys del Pla d’Urgell (que es van fer l’any passat).