L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat a través de la Junta de Govern les obres de reforma i redistribució de l’edifici de l’antiga discoteca Musicland per habilitar-lo com a dependències de l’Agrupament Cal Met i altres entitats del municipi.

Resol així a favor de l’empresa Edifisa Enter S.L per oferir la proposta més avantatjosa pel consistori d’entre les cinc presentades a concurs. Així, el pressupost de l’obra, que inclou la primera i la segona fase de la millora, és de 290.400 euros amb un termini d’execució de sis mesos.

Les obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de 946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a dependències de l’Agrupament escolta Cal Met mentre que la resta serà per a diferents associacions i entitats de la localitat. Cal recordar també que durant el passat any es va dur a terme la substitució de la coberta existent de plaques de fibrociment per una de nova de panells de sandvitx amb tres patis de llums coberts per dotar les dependències de llum i ventilació natural.

Oficina d’Atenció al ciutadà

Així mateix, el consistori també ha resolt la licitació oberta per adjudicar la reforma i adequació del consistori per tal que pugui acollir una Oficina d’Atenció al Ciutadà amb tots els serveis unificats a la primera planta de l’edifici consistorial. Aquesta actuació comporta també el trasllat d’altres dependències municipals com són l’àrea d’alcaldia i secretària i l’ampliació dels serveis. En aquest cas, l’oferta escollida és la de Bax Constructora Castelldans S.L. per un import de 333.589 euros.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb