Un temps més càlid del normal (fins a algun punt de calor al migdia) ha acompanyat la Festa dels Tres Tombs de Linyola on, tot i una haver alguna parada menys que anys anteriors, ha tingut una bona afluència de públic.

Segons ha explicat l’alcalde de Linyola, Àlex Mases, han faltat algunes parades habituals (com l’ADOLI i algun altre d’artesans) però no ha estat impediment perquè el públic, amb l’afegit d’un matí més aviat càlid pel temps que som, hagi passat de manera constant per la plaça Planell, on hi havia les 25 parades del Mercat tradicional de productes artesanals i de proximitat. De fet, només el vent de primera hora ha molestat per cuinar les xulles de l’esmorzar on s’han servit més de 400 racions.

Pel que fa als Tres Tombs, han passat una vintena de cavalls i un parell de carruatges, una xifra similar a altres anys que han rebut la benedicció del mossèn, així com les nombroses mascotes (la majoria gossos) que l’han rebut mentre es feien els Tres Tombs.

Activitats pels joves

Mases ha dit que per propers anys es vol recupera alguna activitat amb els gossos o la demostració de falconeria, que enguany no ha estat possible per la manca d’aus dels que fan la demostració.

En canvi, pels més joves, s’han fet dos tallers nous: un de marqueteria i un altre de polseres de pell, al temps que s’ha mantingut el passeig amb ponis.

La festa s’ha acabat a la tarda amb el tradicional bingo.

Podeu veure més fotos de la festa en aquest reportatge fotogràfic de Ramon Tarragó a la pàgina Linyola.