La XXXI Autotrac de Mollerussa, la fira dedicada als sectors d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola, ha tancat amb un balanç positiu a partir de les enquestes fetes als expositors on destaca la petició de més espai per una par important d’expositors

Així ho ha interpretat i explicat el director de la Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, qui ha posat en valor algunes de les dades extretes de les enquestes realitzades als expositors. La més destacada, el fet que un de cada quatre de les firmes participants hagin manifestat la seva necessitat d’ampliar l’espai expositiu, sobre tot en el sector automobilístic. “Això vol dir que la fira els funciona molt bé”, ha valorat el director.

Segarra ha indicat també que des de l’organització es calcula en 17.000 els visitants que han passat aquest cap de setmana (del divendres, 12, al diumenge, 14) pel Recinte Firal, una xifra similar a la dels darrers anys.

Bones expectatives en automoció

Pel que fa al sector dels cotxes, el director s’ha mostrat confiat en superar el centenar de vendes i el milió d’euros, dades que es coneixeran d’aquí uns dies quan es porti a terme el ja tradicional sorteig del premi dels 3.000 euros entre els compradors d’un automòbil en el marc de la fira.

Segarra ha afegit també que, tant per al sector d’automoció com per al de la maquinària agrícola, ha quedat reflectit que la fira és d’utilitat per als expositors, alhora que ha ressaltat que més del 50% d’aquests participen en el certamen des de fa més de deu anys.

L’Autotrac d’enguany oferia una àmplia làmina expositiva amb 438 cotxes, amb una gran diversitat de preus, i 235 unitats més al sector de la maquinària, amb 104 tractors i 131 estris. Sobre aquest punt, Segarra ha destacat el fet que durant tot el cap de setmana els expositors han anat reposant els vehicles venuts, la qual cosa fa que l’exposició encara hagi estat més important.

La fira Autotrac és la primera de les dues fires que de forma anual organitza la Fira de Mollerussa adreçada al sector d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, sent l’altra l’Autotardor al mes d’octubre.