La junta del Consell Regulador de la Denominació d’Origen (DO) Costers del Segre, reunida a meitat del mes de desembre, va elegir Tomàs Cusiné com a nou president de l’entitat, en substitució de Xavier Farré.

Tomàs Cusiné, actual propietari de Castell del Remei, Cérvoles Celler, Tomàs Cusiné i Cara Nord Celler, els tres primers pertanyents a la DO Costers del Segre, té una llarga trajectòria com a cellerer i també com a membre de l’òrgan de govern de la Denominació d’Origen.

Assumirà la nova responsabilitat fins les properes eleccions a les denominacions vitivinícoles, previstes pel primer semestre del 2019.

Xavier Farré ha estat al capdavant de la DO Costers del Segre gairebé vuit anys, liderant i impulsant iniciatives que han contribuït a incrementar notablement el seu prestigi vitícola.

DO Costers Del Segre

La DO Costers del Segre ocupa 7 paisatges de les comarques de Ponent i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 37 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental amb influència mediterrània.