La sala d’actes del Local Socio-cultural del Palau d’Anglesola es va omplir de gom a gom per escoltar sor Lucia Caram, que va presentar el seu projecte solidari contra la pobresa i exclusió infantil «Invulnerables», que actua per diverses poblacions del país.

L’acte, organitzat per la Penya Barcelonista del Palau d’Anglesola i l’Ajuntament, forma part de la programació de la Setmana Cultural del municipi que va començar el divendres, 20, i s’allarga fins l’1 de maig.

El primer acte ha estat la inauguració de l’exposició «Vivències de l’Amazònia», a la Biblioteca municipal, així com el concert benèfic del dissabte, 21, a favor de l’Associació Catalana del càncer, a càrrec del grup «Tremendos».

Pedrolo i més

Del que resta de programació, el dijous , 26, a dos quarts de vuit del vespre, Jaume Suau presentarà el seu poemari «Futur imperfecte» (Editorial Fonoll), també al local Socio-cultural. El mateix indret on Carme Vidal parlarà de l’obra de Manuel de Pedrolo, el dilluns, 30, a les vuit del vespre.

Altres actes són la Diada de la Mare de Déu de Montserrat, amb missa i ballada de sardanes, a les sis de la tarda. O la celebració del 35è aniversari de la Llar de Jubilats del Palau d’Anglesola, el primer de maig i que tancarà els actes de la Setmana Cultural.