El Mag Selvin i «La Màgia dels Llibres» ha estat el primer acte de la celebració del desè aniversari de Mollerussa com a Municipi Lector, un programa de foment de la lectura entre el públic infantil i adolescent impulsat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya (CLIJCAT) i tutelat des de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

Més de 600 escolars de Primària i Secundària de Mollerussa han pogut gaudir en dues sessions, que han tingut lloc al Teatre L’Amistat, dels trucs d’aquest mestre de l’il·lusionisme.

La celebració seguirà el divendres, 9, al centre de la ciutat amb una acció al voltant del món dels llibres que comptarà amb la participació de tots els centres de Primària i de Secundària que han treballat el projecte al llarg d’aquesta dècada. Així mateix, també se sumen a la celebració els establiments comercials de la ciutat als quals, a través de Mollerussa Comercial i la Cambra de Comerç, s’ha demanat la complicitat per a què decorin els seus aparadors amb llibres o elements relacionats amb la lectura durant tota aquesta setmana.

En el marc d’aquest acte central, es donaran també a conèixer els guanyadors dels dos concursos de fotografia, un d’elles a través d’Instagram, que s’han impulsat com a activitats paral·leles de celebració.