La XXXI Autotrac de Mollerussa, la fira d’ocasió del sector automobilístic i de maquinària agrícola, oberta des de divendres al matí i fins el diumenge, 14, ja ha tancat les primeres vendes que, en le cas dels cotxes, opten a un premi de 3.000 euros.

Ho ha dit l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de la Fira de Mollerussa, Marc Solsona, qui s’ha referit també a les “bones sensacions i expectatives” del certamen d’enguany. Solsona ha raonat les seves paraules atenent els bons resultats de la passada Fira de Sant Josep, els quals, segons ha afegit, acostumen a donar-se també a l’Autotrac, així com al fet de la bona climatologia i les converses mantingudes amb els expositors durant l’acte d’inauguració, divendres a la tarda. L’alcalde també ha valorat que “s’ha vist moviment suficient per a poder preveure que tindrem números força bons”.

Inauguració

La secretària general d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip, ha estat l’encarregada d’inaugurar oficialment l’Autotrac, en un acte que ha comptat a més amb el director de l’ens firal, Poldo Segarra, així com amb altres autoritats locals i comarcals.

En la seva valoració als mitjans de comunicació, Felip ha volgut destacar el suport de la Conselleria a les fires “com a activitat comercial” i “un dels principals puntals de Catalunya”, alhora que ha ressaltat les xifres “tant en vendes com en facturació” que es realitzen durant el cap de setmana a la fira, dades que són, ha dit, “molt i molt bones”.

Més gamma expositiva

Per la seva part, el director de l’ens firal, Poldo Segarra, ha dit que aquest és un dels anys amb més cotxes i maquinària exposats, amb gairebé 700 vehicles en total, dels quals 438 corresponen a cotxes i 235 unitats al Recinte Exterior (104 tractors més 131 estris agrícoles).

En la mateixa línia que l’alcalde, Segarra ha assegurat que es donen “tots els condicionants perquè aquesta fira Autotrac sigui una molt bona fira”.

El director ha destacat també l’àmplia gamma expositiva amb una oferta que cobreix totes les necessitats.

Previsions del 2019 com un dels millors en volum de vendes

El bon balanç del Saló de l’Automòbil de la passada Fira de Sant Josep, amb 285 cotxes venuts per un import de 7,6 milions d’euros, i les bones expectatives per a la fira Autotrac, la qual va tancar l’any passat 144 cotxes d’ocasió venuts per una suma de 2 milions d’euros, fan que tant l’alcalde Marc Solsona com el director Poldo Segarra hagin coincidit en augurar un bon any firal pel que fa al sector automobilístic a les fires de Mollerussa i inclús esdevenir “un dels millors anys, sinó el millor, respecte a les dades de vendes”, ha conclòs Segarra.